Vælg en side

Erhvervslivets vilkår

Et stærkt lokalt erhvervsliv er det økonomiske fundament for alt andet politik.

Det kommer forhåbentligt ikke som en overraskelse, at jeg som konservativ ønsker at skabe gode vilkår for det lokale erhvervsliv. Det er klassisk konservativ politik.

Men, hvor man nogle gange får skudt i skoene, at man som borgerlig fører erhvervspolitik med det formål at gøre de rige rigere, så er det på ingen måde min motivation som konservativ.

Ja, ejerne tjener penge når det går godt for virksomheden, og det er helt fint, for det betyder at de er selvforsørgende og det er kun positivt. Men lige så vigtigt så giver succesrige virksomheder lokale arbejdspladser og lokale arbejdspladser betyder:

  • økonomiske tryghed og frihed for familierne, når der er job til mor og far
  • flere skatteindtægter og dermed flere penge vi kan bruge på at investere i f.eks. infrastruktur eller værdig ældrepleje

Vi skal derfor som kommune sikre mest mulig fleksibilitet for vores virksomheder, hvad enten det er den lille énmandsvirksomhed eller store virksomheder som Grundfos eller Apple.

Vi skal derfor:

  • gøre op med unødig bureaukrati
  • styrke samarbejdet mellem uddannelser og virksomheder
  • sikre infrastruktur, der giver nem transport for både medarbejdere og varetransport

 

En sund erhvervspolitik er det, som skal give os den nødvendige økonomi til at føre den gode politik på alle de andre områder.

Når uheldet er ude

Når uheldet er ude

Det må ikke være geografien der afgør om du får den rette hjælp i tide, hvis uheldet er ude og du har brug for sundhedsvæsnet

læs mere
Tryg hele livet

Tryg hele livet

Når jeg bliver spurgt om, hvorfor jeg vælger at stille op i politik og hvad jeg vil kæmpe for kan det siges med 3 ord: Tryg hele livet

læs mere