Vælg en side

Vis din støtte – spred budskabet

Ingen kan klare sig helt alene – heller ikke i politik – og jeg sætter derfor stor pris på alle jer, der på den ene eller anden måde har givet en hånd med i valgkampen og hjulpet mig med at på budskabet ud.

En af de måder du stadig kan hjælpe er ved at kommentere, dele og give et ❤ til mine budskaber på blandt andet Facebook og Instragram.

Og så håber jeg selvfølgelig at du, når snakken falder på kommunal- og regionsvalget, anbefaler dine venner og familie at stemme på mig.

HUSK, at selv om det kun er i Viborg Kommune de kan stemme på mig til byrådet så er jeg på stemmesedlen til regionsrådet i alle 19 kommuner i Region Midtjylland.

Du kan også lave et opslag på sociale medier, hvor du fortæller at du stemmer på mig og opfordre andre til at gøre det samme. Om du laver din egen lille video, tekst eller f.eks. tager et billede foran en valgplakat eller en flyer er helt op til dig. Du er og velkommen til at bruge en af de grafikker jeg har lavet herunder.

Grafik til sociale medier

Grafikken med “Jeg sætter mit x ” findes herunder i 2 formater til henholdsvis Facebook og Instagram.

Hvis du laver et opslag, så skriv meget gerne en tekst med en personlig opfordring og tag mig meget gerne.
(Facebook: @simonogpolitik, Instagram: @moorehojer)

Både byråd og region

Hvis du stemmer på mig til både byråd og region kan du bruge de her grafikker og stemmer du kun til enten byråd eller region finder du grafik til det længere nede.

Til facebook-opslag

Til Instagram-opslag

Byråd

Hvis du stemmer på mig til byråd kan du bruge de her grafikker og stemmer du kun til region finder du grafik til det længere nede og er har du fuld plade og stemmer på mig til begge valg skal du længere op for at finde grafik til det.

Til facebook-opslag

Til Instagram-opslag

Regionsrådet

Hvis du stemmer på mig til regionsrådet kan du bruge de her grafikker og stemmer du kun til byråd eller er har du fuld plade og stemmer på mig til begge valg skal du længere op for at finde grafik til det.

Til facebook-opslag

Til Instagram-opslag

Kommenter og del

Mine primære sociale medier er Facebook og Instagram og der er du selvfølgelig også mere end vekommen til at kommentere, dele eller give et ❤, for at vise din støtte.