Vælg en side

Mærkesager og særlige fokusområder

Herunder finder du links til et nogle af mine mærkesager og særlige fokusområder, både i valgkampen, men også i de 4 år jeg allerede har siddet i Viborg Byråd. Jeg har selvfølgelig langt flere holdninger og mener noget om andet end det jeg har med her, så hvis du synes der mangler et emne som interesserer dig så tag endelig fat i mig og så skal jeg med glæde lytte til hvad du har på hjerte og fortælle hvor jeg står rent holdningsmæssigt.

Når uheldet er ude

Når uheldet er ude

Det må ikke være geografien der afgør om du får den rette hjælp i tide, hvis uheldet er ude og du har brug for sundhedsvæsnet

læs mere
Bedre tilbud til familier med børn

Bedre tilbud til familier med børn

Familier med balance mellem arbejde og fritid, giver forældre med mere overskud. Forældre med overskud giver glade og sunde børn. Børn to i højere grad vokser op og...

læs mere
Tryg hele livet

Tryg hele livet

Når jeg bliver spurgt om, hvorfor jeg vælger at stille op i politik og hvad jeg vil kæmpe for kan det siges med 3 ord: Tryg hele livet

læs mere