Vælg en side

Tryg hele livet

Når jeg bliver spurgt om, hvorfor jeg vælger at stille op i politik og hvad jeg vil kæmpe for kan det siges med 3 ord: Tryg hele livet

Det handler om, at når vi overlader vores børn i andres varetægt, hvad enten det er i daginstitution eller folkeskolen, så skal vi være trygge ved, at der er både de faglige og de menneskelige ressourcer, som kræves for at give dem en tryg opvækst.

Men det handler også om at skabe arbejdspladser og dermed den økonomiske tryghed for familierne og muligheder for praktikpladser til vores unge under uddannelse og fleksjob til dem som gerne vil bidrage til samfundet, men bare ikke har kræfterne til at yde 100 %.

Det skal også afspejle sig i måden vi tager os af den ældre generation, som har tjent samfundet hele deres liv, og nu har brug for at samfundet betaler lidt tilbage.

Ja, tryghed er sågar busser og infrastruktur, hvor vi skal sikre, at lige meget hvor i kommunen du bor skal du kunne komme trygt frem og tilbage fra skole, fritidsaktiviteter, arbejde eller en indkøbstur.

Kort sagt: Tryg hele livet dækker bredt – ja det dækker faktisk det hele.

Når det så er sagt er der særligt 2 emner som optager mig: Familien og Det Sociale Ansvar. Du kan læse mere om mine mærkesager herunder og jeg vil løbende tilføje flere emner så kom endelig tilbage løbende eller følg med på Facebook for at blive opdateret på mine holdninger.

Når uheldet er ude

Når uheldet er ude

Det må ikke være geografien der afgør om du får den rette hjælp i tide, hvis uheldet er ude og du har brug for sundhedsvæsnet

læs mere