Vælg en side

Da Søren Pape sprang ud som ny politisk leder for Det Konservative Folkeparti, var der mange uden for Viborg Kommune, der sagde: »Søren hvem?«

Men efter den første uges tid på posten og masser af eksponering i medier er der efterhånden ved at være lavet om på det, og selv min svigermor, som ikke interesserer sig for politik, ved, hvem Søren Pape er.

Da det blev annonceret, at Torsten Nielsen skal overtage bormesterposten, var der ligeledes mange uden for Sparkær, der spurgte sig selv og hinanden: »Torsten hvem?«, og de lokale medier, denne avis inklusiv, har da også bragt flere portrætter af ejendomsmægleren, der nu skal være byens førstemand, siden det stod klart, at han skal overtage stolen efter Pape.

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg tilhører gruppen af mennesker, som kun kender vores nye borgmester af navn og ikke af gavn. Men med et motto som »Det er utroligt, hvad man ikke kan, hvis man ikke prøver det«, en erkendelse af muligheden for at tage fejl og ikke mindst evnen til at samle en bred konstituering bag sig, er jeg ikke i tvivl om, at han er den rette til jobbet, og jeg ser frem til tre år med vækst og stabilitet i vores dejlige kommune.

Læserbrev oprindeligt bragt i VSF d. 18. august 2014
http://viborg-folkeblad.dk/laeserbrev/Torsten-hvem/artikel/242992