Vælg en side

Hvem er jeg?

Mit navn er Simon, jeg er født i 1986 i Aalborg og har boet det meste af min barndom i og omkring Hjørring, i Nordjylland, indtil mine forældre flyttede til Viborg, i sommeren 1998. I Viborg har jeg haft fornøjelsen af at bo i forskellige dele af byen og opleve deres forskelligheder. Har blandt andet boet i domkirkekvarteret, Houlkær, Overlund og Engelsborg. I 2018 rev jeg igen teltpælene op, sammen med min hustru og vores 2 børn, og flyttede til Stoholm, ca. 20 km. udenfor Viborg.

I 2008 mødte jeg mit livs første og sidste kærlighed, Jeanette, i 2010 blev vi gift og 3 år senere blev vi forældre til Angel, Adrian og Maya.
Adrian og Maya er i dag to meget aktive skolebørn, som sørger for at holde deres forældre og nabolag beskæftiget døgnet rundt 😀

Politisk så er det jeg brænder for familien og det sociale ansvar og jeg tror på, at måden vi håndtere de to ting er med til at definere, hvem vi er som personer og som samfund. Mine egne børn fik en hård start på livet, født 3 måneder før tid, og min kone har været igennem udredning til flexjob, så jeg har set systemet indefra, både når det fejler og når det sejrer. De erfaringer forsøger jeg også at tage med mig ind i mit politiske arbejde, hvor jeg kæmper for at systemet i højere grad tilpasser sig til den enkelte borger og familie, frem for at de skal tilpasse sig til systemet.

Hobby og fritid

Jeg bruger en stor del af min fritid på frivilligt foreningsarbejde og jeg har svært ved at sige nej, når jeg bliver spurgt om at give en hånd med. Jeg tror på at civilsamfundet og foreningslivet spiller en lige så stor og vigtig rolle som staten og det offentlige system, når vi skal skabe robuste børn & unge, tage hånd om dem med særlige behov og skabe venskaber og unikke relationer på tværs af alder, køn, etnicitet og social baggrund. Det er jeg vokset op med og vil gerne give videre til mine børn. Så når jeg kommer hjem fra generalforsamlinger er min hustrus første kommentar ofte: “Hvad har du så meldt dig til denne gang?”.

CV’et har derfor budt på mange forskellige engagementer, lige fra bestyrelsesmedlem i den lokale vælgerforening, til webmaster og bestyrelsesmedlem i Spruttegruppen.dk – en forening der indsamler og uddeler hæklede sprutter til alle landets neonatalafdelinger (fortidligt fødte og/eller syge spædbørn). Et arbejde jeg stiftede bekendtskab med, da mine 2 børn, under deres indlæggelse, modtog de hæklede sprutter og jeg oplevede den store effekt et tøjdyr, hæklet i kærlighed af en fremmed, kan have på både barn og forældre.

Jeg har også i en periode på 10 år været ansvarlig for lyd og multimedie i min lokale kirke og stået med ansvaret for organisering og træning af frivillige medarbejdere og så har jeg siden 2019 siddet i bestyrelsen for den lokale gymnastikforening, Fjends GF, her i Stoholm.

Uddannelse og CV

Jeg matematisk student fra Viborg Amtsgymnasium i 2006 og efter et sabbatår læste jeg til Datamatiker på Erhvervsakademi Dania i Skive, en uddannelse jeg færdiggjorde i november 2009.

Fra januar 2010 til sommeren 2012 var jeg ansat hos den lokale IT-virksomhed landIT, hvor jeg var med til at lave webløsninger til både store medicinalvirksomheder og brancheførende webshop indenfor både B2B og B2C.

Fra juli 2012 til april 2020 arbejdede jeg hos den Viborgbaserede virksomhed Helle Gutmann Solution (tidligere Tolerance A/S), der laver innovative og markedsførende onlineløsninger til autobranchen.

Fra 1. maj 2020 skiftede jeg til en anden innovativ og fremadstormende Viborg-virksomhed, Adibus, hvor vi laver digitale løsninger til offentlig transport og reklamevisning. Et enormt spændende arbejde, hvor vi hele tiden er med til at skubbe til grænserne for hvordan vi kan gøre offentligt transport nemmere for kunderne, billigere og ejerne og stabilt for alle.

Du kan se mit fulde CV på linkedin.com/in/moorehojer