Om mig

Lidt om hvem jeg er som person

Jeg er født i 1986 i Aalborg og har boet det meste af min barndom i og omkring Hjørring, i Nordjylland, indtil vi flyttede til Viborg, i sommeren 1998, hvor jeg har boet i både domkirkekvarteret, Houlkær, Overlund og senest Engelsborg.

I 2008 mødte jeg mit livs første og sidste kærlighed, Jeanette, i 2010 blev vi gift og 3 år senere blev vi forældre til Angel, Adrian og Maya.
Adrian og Maya er i dag to meget aktive børnehavebørn, som sørger for at holde deres forældre beskæftiget døgnet rundt 🙂

Jeg brænder for familien og det sociale ansvar og jeg tror på, at måden vi håndtere de to ting er med til at definere, hvem vi er som personer og som samfund.

Hobby og fritid

Jeg bruger en stor del af min fritid på frivilligt foreningsarbejde og er bland andet webmaster og bestyrelsesmedlem i Spruttegruppen.dk, som er en forening der indsamler og uddeler hæklede sprutter til alle landets neonatalafdelinger. Et arbejde jeg stiftede bekendtskab med, da mine 2 børn, under deres indlæggelse, modtog de hæklede sprutter og jeg oplevede den store effekt et tøjdyr, hæklet i kærlighed af en fremmed, kan have på både barn og forældre.

Jeg har også i en periode på 10 år været ansvarlig for lyd og multimedie i min lokale kirke og stået med ansvaret for organisering og træning af frivillige medarbejdere.

Uddannelse og CV

Jeg matematisk student fra Viborg Amtsgymnasium i 2006 og efter et sabbatår læste jeg til Datamatiker på Erhvervsakademi Dania i Skive, en uddannelse jeg færdiggjorde i november 2009.

Fra januar 2010 til sommeren 2012 var jeg ansat hos den lokale IT-virksomhed landIT, hvor jeg var med til at lave webløsninger til både store medicinalvirksomheder og brancheførende webshop indenfor både B2B og B2C.

Siden 2012 har jeg været ansat hos den Viborgbaserede virksomhed Helle Gutmann Solution (tidligere Tolerance A/S), hvor jeg laver innovative og markedsførende onlineløsninger til autobranchen.

Du kan se mit fulde CV på linkedin.com/in/moorehojer