Vælg en side

Til rådhusklokkernes kimen nytårsaften har vi nu lagt 2017 bag os og taget hul på et helt nyt og uprøvet 2018 fyldt med nytårsforsætter, forventninger, store planer og uudnyttet potentiale.

Skiftet til 2018 markerer også starten på en ny byrådsperiode, hvor både nye og gamle kræfter i byrådet vil fortsætte arbejdet med at gøre Viborg til Danmarks bedste kommune.

Jeg ser som nyvalgt frem til at komme i gang med det spændende hverv, som Viborg Kommunes konservative vælgere har betroet mig og vores parti de næste fire år.

Valgkampen er ovre, og nu er det tid til at møde hverdagen og trække i arbejdstøjet. Som nyvalgt går jeg ind i arbejdet med åben pande og en erkendelse af, at jeg ikke ved alt og ikke kender til alt, der sker i alle dele af vores dejlige kommune – det kan hverken jeg eller mine 30 kollegaer i byrådet præstere.

Heldigvis vil politiske modstandere, interesseorganisationer og Lars Norups faste blik og skarpe pen holde os i ørerne og sørge for, at alt går efter bogen og revse os, når vi rammer ved siden af skiven.

Men der er samtidig brug for, at du, som borger i kommunen, fortæller os om din hverdag, hvad der går godt, og hvor der trænger til forbedringer samt kommer med gode ideer til nye tiltag.

Mit håb for 2018 er derfor, at dit nytårsforsæt – sammen planer om vægttab, mere tid med familien eller rygestop – også inkluderer at tage endnu større del i det politiske liv i vores kommune.

Min telefon er åben, min indbakke klar, og jeg ser frem til – sammen med dig – at kæmpe for en endnu bedre kommune for os allesammen.

Endnu engang tak for valget og godt nytår!

Læserbrev oprindeligt bragt i VSF d. 02. januar 2018
https://viborg-folkeblad.dk/laeserbrev/Et-nyt-byraad-i-arbejdstoejet/artikel/357336