Vælg en side

Da jeg i lørdagens udgave af avisen kunne læse, at en analyse fra BDO viser, at det går godt for de små og mellemstore virksomheder i Viborg Kommune, så varmede det mit konservative hjerte.

Et sundt erhvervsliv, med vækst og stabilitet, er hjerteblod for mig. Idkke fordi jeg er ond hjerteløs kapitalist, men fordi, at ligesom blodet transporterer ilten rundt i kroppen og holder systemet i gang, så er et stærkt erhvervsliv det økonomiske fundament for de opgaver, vi som kommune skal løfte.

Flere private arbejdspladser betyder flere skatteindtægter og dermed flere penge, vi kan investere i for eksempel folkeskole, ældrepleje eller infrastruktur, ligesom hver eneste, vi kan flytte fra f.eks. kontanthjælp og over på selvforsørgelse, vil frigøre ressourcer, der kan bruges på andre områder.

Ifølge analysen ligger vi i Region Midtjylland på landsgennemsnittet med en omsætningsvækst på 5,5 %, mens vi i Viborg Kommune faktisk ligger på hele 15 % stigning, hvilket fortæller mig, at det, vi gør i dag under konservativ ledelse, virker, så lad os endelig forsætte med det. Væksten kommer ikke af sig selv, så lad os ikke hvile på laurbærrene, men forsætte med skabe gunstige vilkår for vores virksomheder her i kommunen.

Ikke kun for virksomhedernes skyld, men for vores allesammens skyld.

Læserbrev oprindeligt bragt i VSF d. 26. juni 2017